Werken bij Royal Dutch Kusters Engineering

Royal Dutch Kusters Engineering BV is een familiebedrijf dat al 111 jaar actief is in de machinebouw. Op ons hoofdkantoor in Venlo worden machines ontwikkeld voor een veilige en betrouwbare vernietiging van bankbiljetten en munten. Ook richten wij ons op het ontwikkelen, bouwen en verkopen van machines die een bijdrage leveren aan de circulaire en biobased economie zoals de insecten-industrie.  

cta-bekijk-vacatures

HubSpot Video

Internationaal is ons bedrijf met regionale kantoren actief in India, Kenia en de Verenigde Staten en onze machines staan bij meer dan 700 projecten verdeeld over ruim 80 landen. Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel binnen onze organisatie en het einde is nog lang niet in zicht! 

Zo zijn er de afgelopen jaren serieuze stappen gezet in de papierpulp en insecten industrie met de Organic Liquefying Press en de Rotoshifter. De komende jaren zullen we deze ontwikkelingen verder professionaliseren en Kusters verder vestigen in deze markten.

Innovatie en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geloven sterk in co-creatie met onze stakeholders om gezamenlijk tot nieuwe ideeën en slimme oplossingen te komen. 

En wie weet wat de toekomst in petto heeft? Al zullen we altijd trouw blijven onze passie voor innovatie en techniek. 

 

Je maakt het bij Kusters Engineering

 

Als je bij Kusters Engineering binnenstapt kom je terecht in een prettige en informele werksfeer in een jong dynamisch team.  Op de vestiging in Venlo zijn dagelijks circa 40 medewerkers werkzaam. Er wordt met zijn allen aan hetzelfde doel gewerkt met als eindstation het leveren van uitstekende machines voor de klanten. Er zijn volop mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen binnen je vakgebied en tevens op persoonlijk vlak. Creatief ondernemerschap en nieuwe vormen van samenwerken moedigen ze absoluut aan. Er wordt bovendien veel aandacht besteed aan activiteiten naast het werk. Het is een fijne club met oog voor de mens. Hierbij horen uiteraard prima secundaire arbeidsvoorwaarden en de optie om deel te nemen aan een fietsplan of bedrijfsfitness. 

Lijkt het je leuk om deel uit te maken van deze club? Er zijn diverse vacatures dus neem zeker een kijkje op www.werkenbijkusters.nl.  Natuurlijk kun je ook altijd een open sollicitatie sturen!

Vacatures

Een leuke job als Project Manager op ons hoofdkantoor in Venlo!

Open application

You are welcome to send us your CV and motivation to work with us. Regardless if you are a student, a starter or looking for a senior position. Please leave your contact details here or send us an e-mail.

For Indian applicants please click here.