Werken bij Koninklijke Kusters Engineering

Koninklijke Kusters Engineering is een familiebedrijf opgericht in 1911 en actief in de machinebouw.

Als Original Equipment Manufacturer (OEM) bouwen we machines ontwikkeld voor een veilige en betrouwbare vernietiging van bankbiljetten en munten. Ook richten we ons op het ontwikkelen, bouwen en verkopen van machines die een bijdrage leveren aan de bevordering van de biobased- en de circulaire economie

cta-bekijk-vacatures

HubSpot Video

Zo zijn er de afgelopen jaren serieuze stappen gezet in de papierpulp en insecten industrie met de Organic Liquefying Press en de Rotoshifter. De komende jaren zullen we deze ontwikkelingen verder professionaliseren en Kusters verder vestigen in deze markten.

En wie weet wat de toekomst in petto heeft? Al zullen we altijd trouw blijven onze passie voor innovatie en techniek. 

 

Samen sterk

Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel binnen de organisatie. Wij geloven sterk in co-creatie met onze stakeholders om gezamenlijk tot nieuwe ideeën en slimme oplossingen te komen. Creatief ondernemerschap en nieuwe vormen van samenwerken moedigen we ten zeerste aan.

Internationaal zijn wij middels regionale kantoren actief in onder meer India, Rusland, Kenia en de Verenigde Staten.

Op de vestiging in Venlo zijn dagelijks circa 40 medewerkers werkzaam. Jij binnenkort ook? Bezoek onze website www.werkenbijkusters.nl voor actuele informatie op het gebied van vacatures en stageplekken. 

Vacatures

Field Service Commissioning Engineer (Fulltime)

Open application

You are welcome to send us your CV and motivation to work with us. Regardless if you are a student, a starter or looking for a senior position. Please leave your contact details here or send us an e-mail.

For Indian applicants please click here.