Werken bij  Koninklijke Kusters Engineering

 

Koninklijke Kusters Engineering is een familiebedrijf opgericht in 1911 en actief in de machinebouw.Kusters-Venlo-Aerial-photo-Veegtes

Als Original Equipment Manufacturer (OEM) worden er machines ontwikkeld en gebouwd voor een veilige en betrouwbare vernietiging van bankbiljetten en munten. Onze klanten zijn Centrale Banken, bankbiljettendrukkerijen, muntbedrijven en overige Instituten. Daarnaast richt Koninklijke Kusters Engineering zich eveneens op het ontwikkelen, bouwen en verkopen van nieuwe machines die een bijdrage leveren aan de bevordering van de biobased- en de circulaire economie. We hebben ervaring met de installatie van meer dan 700 succesvolle projecten in meer dan 80 landen.

Innovatie en kwaliteit staan hoog in het vaandel binnen de organisatie. Wij geloven sterk in co-creatie met onze stakeholders om gezamenlijk tot nieuwe ideeën en slimme oplossingen te komen. Creatief ondernemerschap en nieuwe vormen van samenwerken moedigen we ten zeerste aan.

Internationaal zijn wij middels regionale kantoren actief in onder meer India, Rusland, Kenia en de Verenigde Staten.

Op de vestiging in Venlo zijn dagelijks circa 40 medewerkers werkzaam, daarnaast zijn er internationaal nog eens 60 medewerkers actief voor ons.

 

Working at Royal Dutch Kusters Engineering

 

Vacancies

At the moment, we have two vacancies at our head office in Venlo, the Netherlands:

Internationaal monteur | Commissioning Engineer (full-time)

Project Manager (full-time)

Open application

You are welcome to send us your CV and motivation to work with us. Regardless if you are a student, a starter or looking for a senior position. Please leave your contact details here or send us an e-mail.

For Indian applicants please click here.