Dag van de Maakindustrie 2018


Simone Vissers on 12-03-2018


Tijdens de Dag van Maakindustrie op zondag 11 maart 2018 heeft ook Royal Dutch Kusters Engineering haar deuren geopend. Jong en oud, student, werkzoekende en andere personen die interesse hebben in de maakindustrie waren welkom. Daarnaast hebben familieleden van ons eigen personeel de mogelijkheid gekregen om een kijkje te komen nemen in de wereld van geldvernietiging en de recycling van verschillende afvalstromen. 

 DagvdMaakindustrie2018

Royal Dutch Kusters Engineering verwelkomde deze dag ruim 100 bezoekers en gaf hen door middel van een persoonlijke rondleiding een blik achter de schermen in de wereld van geldvernietiging en de recycling van diverse afvalstromen.

Onder onze bezoekers bevonden zich o.a. toeleveranciers, studenten/scholieren, oud-medewerkers en technisch geĂ¯nteresseerden. Wij zijn trots dat wij op deze dag zoveel belangstellenden mochten begroeten. 

In Techno Valley Magazine is meer te lezen over deze eerste editie van de Dag van de Maakindustrie waarin de jeugd enthousiast is gemaakt voor de industrie.

Subscribe to Email Updates

Recent Posts

Subscribe to Email Updates