4 voordelen die uw bedrijf haalt uit een bezoek aan Recycling Gorinchem 2017


Jeroen Kusters on 11-10-2017


Over drie weken is het zover. Van 24 tot en met 26 oktober opent Recycling Gorinchem 2017 – dé vakbeurs op het gebied van Recycling in Nederland – haar deuren. Het wordt gezien als één van de belangrijkste beurzen in de branche, waar de nieuwste producten, trends, ontwikkelingen en innovaties te zien zijn. Waarom kunt u deze vakbeurs niet missen? 4 voordelen die uw bedrijf haalt als u een bezoek brengt aan Recycling Gorinchem 2017.

 

Voordeel 1. Doe connecties op uit de 5.000+ aanwezige vakgenoten (>50% is beslissingsbevoegd)

Nederland behoort tot de top 5 in Europa als het gaat om afvalpreventie, hergebruik en recycling. Meer dan 5.000 leveranciers en producenten komen tijdens Recycling Gorinchem 2017 samen in hét bruisende centrum van de branche. De aanwezige bedrijven samen vertegenwoordigen het complete vakgebied: van de inzameling, verwerking en recycling van afval tot ook de bouw- en sloopsector. Met meer dan de helft van de bezoekers in een beslissingsbevoegde functie is dit hét moment om nieuwe waardevolle connecties op te doen voor uw bedrijf.

Voordeel 2. Ben als eerste op de hoogte van de ontwikkelingen in uw vakgebied

Dit jaar staat Recycling in het teken van Reduce, Re-use en Recycling. Naast deze hoofdthema’s komen ook onderwerpen als de circulaire economie, ketensamenwerking en wet- en regelgeving uitgebreid aan bod.

Vergeet ook niet een bezoekje te brengen aan het Recylingsympiosium, het start-up paviljoen of de speciale Bouw- en Sloop Area. Kortom, tijdens Recycling komen de laatste innovaties en ontwikkelingen voorbij die u helpen volledig op de hoogte te zijn van uw vakgebied. Gebruik de vele presentaties en demonstraties om kennis op te doen voor de groei en ontwikkeling van uw bedrijf, uw mensen en uw processen.

Voordeel 3. Ontmoet ruim 140 exposanten uit 15 segmenten

De exposanten tijdens vakbeurs Recycling zijn fabrikant, importeur, leverancier, adviseur, groot- of tussenhandelaar uit de onderstaande segmenten:

  • Container en -systemen
  • Sorteer- en zeefmachines
  • Bouw- en sloopmachines, grijpers en scharen
  • Recyclingmachines en –equipment, shredders
  • Brancheverenigingen
  • Software en automatisering
  • Milieustraatinrichting
  • Persinstallaties
  • Afvalinzamelaars
  • Recyclingbedrijven
  • Weegsystemen
  • Kennisinstellingen
  • Inzameltechnieken en inzamelmiddelen
  • Milieutechniek
  • Overig: stofbeheersing, magneetsystemen, transport (banden), heftrucks & voorzetmaterialen.

 

Voordeel 4. Beleef de nieuwste innovatie in het effectief scheiden van materialen

Bij het scheiden van materialen wilt u dat meerdere soorten materialen – met een verschillende vorm, dichtheid en afmeting – zo zuiver mogelijk worden gescheiden terwijl hierbij een rendabele capaciteit behouden blijft.

Op onze stand tonen wij tijdens Recycling Gorinchem 2017 de vernieuwde Rotoshifter. Ervaar hoe de combinatie van twee scheidingstechnieken zorgt voor een hoog scheidingsrendement en dus een betere kwaliteit van uw producten. We laten zien hoe de ingenieuze Rotoshifter door middel van rotatie, lucht en zeven een effectieve scheiding van gemengde afvalstoffen mogelijk maakt.

Ook voor het beantwoorden van al uw vragen over recycling oplossingen staan onze specialisten voor u klaar.

Recycling Gorinchem 2017 niet missen? Ontvang een gratis entreeticket

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste innovaties en ontwikkelingen in uw vakgebied, dan kunt u Recycling Gorinchem 2017 niet missen! Doe inspiratie op, ontmoet uw toekomstige klanten en leer hoe u en uw bedrijf nog kunnen groeien. Meld u aan via ons en ontvang een gratis entreeticket!

Topics: Insider

Subscribe here!

Recent Blogs

Subscribe to Email Updates